vrijdag 14 april 2006

'Spijkers met Koppen' was echt leuk


Utrecht – Vaste luisteraars van Radio 2 op zaterdag weten beslist dat er na Cappuccino om 12 uur het programma 'Spijkers met Koppen' wordt uitgezonden. Een programma met interviews afgewisseld met muziek. Serieuze interviews en minder serieuze interviews waar je in de loop van het gesprek pas achter komt. Het is een twee uur durend rechtstreeks programma.
Spijkers met Koppen is een programma met interviews afgewisseld met muziek. Serieuze interviews en minder serieuze interviews.

Een van de vaste luisteraars ben ikzelf. Het leek mijn zoons dus een goed idee om mij ter gelegenheid van mijn verjaardag vorig jaar (of was het ter gelegenheid van vaderdag) een trip naar de vaste locatie in Restaurant Florin in Utrecht aan te bieden met aansluitend een lunch in een nabijgelegen restaurant. Het bleek nog een hele toer om voor ieder een vrije zaterdag te prikken, maar afgelopen zaterdag was het dus zover.
Samen met Michiel, Guido en Floris bezocht Pieter Jan het programma Spijkers met Koppen.

Het was echt leuk om zo'n rechtstreeks programma mee te maken. Het wordt gewoon vanuit een café uitgezonden en het gaat allemaal heel gemoedelijk. Na afloop vroeg Floris aan Felix Meurders, een van de presentatoren, of zijn vader met hem op de foto mocht. Nou dat was geen probleem zoals je ziet op één van de foto's. Het kistje met de fles wijn die ik daar vast heb, had Guido van het Tweede Kamerlid Annet Nijs gekregen. Zij was geïnterviewd en kreeg daarna als gast een kistje wijn.
Het Tweede Kamerlid Annet Nijs gaf Guido haar kistje met wijn. Guido gaf het weer door aan zijn papa.

Guido zat achter haar in het café en zij vroeg bij het weer gaan zitten of zij hem hier een plezier mee kon doen. Nou dat kon ze wel. Al met al was het een geslaagd dagje uit met mijn drie zonen.

Klik hier en luister naar de uitzending.

Een bijdrage van Pieter Jan

Geen opmerkingen: