maandag 10 april 2006

Iedereen was er


Helmond – De familiereünie werd dit jaar gehouden bij Nellie & Pieter Jan. Iedereen was er. Bij het zien van oude foto’s komen er altijd herinneringen naar boven. De fotoboeken op tafel en de slideshow op het scherm met foto’s van vroeger leverden dan ook meteen veel verhalen over vroeger op. Dat is leuk, maar de jongsten onder ons hebben daar nog niet veel mee. Ze leven vooral in het heden.

Eieren zoeken in de tuin.

Hoewel het pas palmzondag was, mochten de kinderen toch al eieren zoeken in de tuin. Dat was een groot succes. Enthousiast kweten zij zich van deze leuke taak. Het leverden leuke tafereeltjes op. De overigen wisselden verhalen uit. “Wat doe jij nu?”, “Waar ga je studeren?”, “Wat zit je haar leuk”, “Bevalt het je thuis?” of “Hoe lang moet je nog?” waren vragen waarmee menig gesprekje begon.

Martien en tante Frouk.

Er was ook gelegenheid om spelletjes te doen. In de tuin probeerde iedereen de evenwichtsspelletjes en in de bijkeuken kon je laten zien hoe goed je was achter de sjoelbak.

Carina.

Na het heerlijke warm en koude buffet, was het tijd voor de jaarlijkse groepsfoto. Die maakte we in het parkje tegenover het huis.

Klik op de foto en bekijk de grote foto.

Om de foto te vergroten, moet je er even opklikken.

Geen opmerkingen: