dinsdag 4 april 2006

Het Engelse avontuur


Delft – Op de verjaardag van Annefien raakte Corien in gesprek met Corrie over ODD. Voor veel familieleden is het een makkelijke manier om toch nog enigszins op de hoogte te blijven van de familieperikelen. Corien vertelde dat we graag ook meer bijdragen voor ODD ontvangen van de neven en nichten elders in het land. Corrie gaf haar een tip. Ze vertelde dat Tine, de schoondochter van Corrie & Jan, ook een eigen website bijhoudt waarop zij de dagelijkse beslommeringen van haar gezin vastlegt. Op die manier blijven Jan & Corrie goed op de hoogte van het wel en wee van hun kinderen en kleinkinderen

Tine met haar zoons Koen en Max.

Tine en Henk wonen met hun zoontjes Max en Koen namelijk sinds september vorige jaar in het Engelse plaatsje Northwood. Het is de bedoeling dat ze drie jaar in het Verenigd Koninkrijk blijven. Hun huis ligt comfortabel dichtbij bij Londen en toch in the country, een ideale combinatie.

Henk met zijn zoons.

Henk is overste in onze nationale marine en verblijft aan de overzijde van het Kanaal voor zijn werk. Op de site kun je lezen over het fraaie huis op het Engelse platteland, de school van Max en de nursery van Koen. Tine schrijft heel gezellig en onderhoudend over hun Engelse avontuur. Klik hier maar eens en volg zelf hun verhalen.

Geen opmerkingen: