zaterdag 31 maart 2007

Abel is geboren


Veldhoven – Vanmorgen rond half acht rinkelde de telefoon in ons nog stille huis. Het was Sander met de verheugende mededeling dat Abel was geboren. Het vierde kind van Saskia & Sander en ons zevende kleinkind is een jongentje. Hij heet voluit Abel Matthijs en weegt bijna zeven pond. Abel is vanmorgen vroeg om twaalf minuten over één geboren. Zowel met mama Saskia als zoon Abel is alles goed, meldde de trotse vader ons.

Dit is Abel.

Wij waren van plan om vandaag een dagje ‘Kom in de Kas’ te gaan doen, maar wijzigden direct onze plannen en reden in plaats daarvan naar Veldhoven om het broertje van Nienke, Dieuwertje en Emma te bewonderen.

Oma Corien in gesprek met mama Saskia. Abel slaapt intussen gewoon door

We troffen de kleine man aan in de armen van zijn moeder. Hij deed juist een klein tukje. Daar was hij vast wel aan toe, net als zijn moeder. Maar die ging na een onrustige nacht ook een druk dagje tegemoet. De directe familie kwam natuurlijk allemaal even kijken naar de nieuwste aanwas van de familie. Het werd een feestelijke dag in Veldhoven. De eerste 150 foto’s van de nieuwe wereldburger zijn inmiddels genomen. Er zullen er nog veel volgen.

Geen opmerkingen: