donderdag 1 juni 2006

Ook Plaza wordt oranje


voetbal.voetbal.Helmond – Het naderende WK-voetbal stimuleerde ook Martijn om aan de slag te gaan. De eerste etage van zijn Plaza Café wordt omgetoverd tot een oranje sportcafé. Acht grote Tv-schermen maken het de klanten straks mogelijk om de verrichtingen van de spelers van het Nederlands elftal op het WK live te volgen. Sportief gezien is alles straks mogelijk in het belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld. Als Jong Oranje kans ziet om regerend kampioen Italië op een volwassen wijze te vloeren, dan moeten de volwassen oranjespelers daar zeker ook toe in staat zijn. En in een zaak met zoveel jeugdig elan lijkt het me geweldig om daar getuige van te zijn op grote platte schermen.

Martijn toont ons zijn café.

Martijn liet ons afgelopen weekend – tijdens een rustig momentje van Artimond – de eerste etage zien van zijn druk bezochte zaak aan het Havenplein. De grotachtige ambiance zal helemaal worden omgetoverd in een oranje voetbalhemel. Als het Nederlands elftal net zo enthousiast aan het toernooi begint als Martijn over zijn bedrijf spreekt dan komt het helemaal goed met ons nationale team.

Hier wordt het straks helemaal oranje.

Op 11, 16 en 21 juni speelt het Nederlands elftal en waar kun je die wedstrijden beter bekijken dan in Oranjecafé Plaza. Ook de openingswedstrijd op 9 juni kun je natuurlijk alleen maar volgen tussen de fans in de oranje oase van Plaza.
Klik hier en meld jouw uitingen van oranjegevoel even bij ODD. Laten we de site samen oranje kleuren.

Geen opmerkingen: