woensdag 31 mei 2006

Het oranjegevoel groeit


voetbal.voetbal.Helmond – Hoe zit het met jullie oranjegevoel? Hangt de buurt al vol met vlaggen of ballonnen. Is jullie huis als verandert in een oranje sportoase? Is je Tv-outfit al compleet? Je kunt niet in een gewoon bloesje voor de buis gaan zitten als straks op 9 juni het belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld van start gaat. Je hoeft je driezitsbank niet om te bouwen tot voetbaltribune, maar er zullen toch tenminste oranje pruiken, ballen, toeters en vlaggen moeten worden aangeschaft.

Marlotte houdt het hoofd koel.

De Nederlandse detailhandel denkt 135 miljoen extra omzet te scoren door het WK voetbal. Daar zal toch allicht ook iets bij zijn dat door een ODD-lezer is aangeschaft. Corien schafte zich dit petje aan om het hoofd koel te houden tijdens de wedstrijden van onze nationale ploeg. Marlotte en Ad wilden dat natuurlijk wel even testen. Zodra je een dergelijk petje opzet, slaat de oranjekoorts direct toe. Dan krijg je direct te neiging om de nationale driekleur buiten te hangen of zoals Ad demonstreert een glaasje gerstenat in te schenken.

Ad houdt het hoofd koel.

Het zal op de dagen dat Nederland speelt erg rustig worden in de keuken. Er is geen tijd om te kokkerellen. We zullen het weer moeten doen met de snackbar, afhaalchinees en pizzeria. Dat levert dus ook weer een leuk plaatjes op voor ODD. Met z’n allen op de bank met een bordje friet of bakje nasi.

Klik hier en meld jouw uitingen van oranjegevoel even bij ODD. Laten we de site samen oranje kleuren.

Geen opmerkingen: