donderdag 22 juni 2006

Weer iets te vieren


voetbal.voetbal.Stiphout – Het blijft voorlopig nog even allemaal oranje wat de klok slaat. Alles wat oranje is, is populair. Bij mijn plaatselijke supermarkt zijn de wuppies al heel lang uitverkocht. En dat terwijl er toch 15 miljoen wuppies zijn verspreid over de diverse winkels van de Zaanse winkelgigant. Over gigant gesproken, de megawuppies zijn ook al niet meer verkrijgbaar.

Zelfs de poffertjes zijn oranje.

Misschien is dat maar goed ook. Een mevrouw in Groningen had het dashboard van haar auto zo volgebouwd met de pluizige beestjes met sprieten dat ze geen goed zicht meer op de weg had. Het leverde haar een boete van 130 euro op. Worden het toch nog dure wuppies. Intussen blijft er nog genoeg te vieren over. De doelman van Manchester United Edwin van der Sar evenaarde gisteravond het Nederlands international record van Frank de Boer. Hij speelde 112 keer voor het Nederlands elftal. In Engeland zouden ze zeggen, hij heeft 112 caps. Ze krijgen daar ook inderdaad zo’n petje, die ik ze overigens nog nooit heb zien dragen.

telefoon doet ook mee.

Al met al reden genoeg om Benthe en Sietske te trakteren op oranje poffertjes. Of pantoffertjes zoals Sietske ze noemt. Saskia maakte de foto met haar telefoontoestel. En die is ook al helemaal in de oranjesfeer.

Klik hier en meld jouw uitingen van oranjegevoel even bij ODD. Laten we de site samen oranje kleuren.

Geen opmerkingen: