zondag 25 juni 2006

Guus geeft oranje concert


voetbal.voetbal.Eindhoven - Op 11 juni jl. bezochten Bob & ik het PSV-stadion om daar een optreden van Guus Meeuwis bij te wonen. Het werd een complete oranjehappening. Echt het hele stadion was oranje, behalve zanger Marco Borsato.

Guus Meeuwis geeft een concert.

Tja, die Bn’ers toch ook. Onder het vak waar ‘’ Philips Stadion’ staat, zit maar één man. Het vak links daarvan zit vrij vol. Die figuur in het midden met een lichtblauw spijkerbloes en een donkerblauw sjaaltje is Marco Borsato. Het is de voorste rij, ongeveer de zesde van rechts. Ja, je moet het weten. Dat poppetje ernaast met het donker bruine truitje is zijn vrouw Leontien.

Klik op de Philips en zoek Borsato op de grote foto.

Het ligt heel erg voor de hand dat Guus Meeuwis voor het PSV-stadion koos voor zijn reeks concerten. De zanger is een grote PSV-fan en komt al sinds zijn jeugd naar deze voetbaltempel om de verrichtingen van zijn ‘cluppie’ te volgen.

Juichen na het scoren van de nationale elf.

De zanger had drie keer een uitverkocht PSV-stadion, maakte samen met Van Nistelrooy het lied “Ik Wil Dat Ons Land Juicht” en won de gouden harp. Het gaat hem dus voor de wind. Wij keken op grote schermen eerst naar de verrichtingen van ons nationale elftal. Guus is daar net zo fan van als wij en daarna genoten we van het muzikale geweld dat er over ons werd uitgestort.

Een bijdrage van Saskia

Klik hier en meld jouw uitingen van oranjegevoel even bij ODD. Laten we de site samen oranje kleuren.

Geen opmerkingen: