woensdag 6 augustus 2008

Rondemiss is opvaller

Stiphout – Wat was er dit jaar mis met de Ronde van Stiphout? Een nieuw dopinggeval? De wielerwedstrijd heet niet voor niets Bavaria Profronde Stiphout. De doping wordt door een lokale dealer geleverd in flesjes en blikjes of zo van de tap. Maar is uitsluitend verkrijgbaar voor de mensen in het publiek. De renners moeten ook op dit gebied echt afzien. Daar was dus niets mis mee. Een kenner langs de wielerroute die me deze vraag stelde, wees me op iets anders. Hij doelde op de beide missen.


Rondemissen Isabelle en Angela met de winnaar van Bavaria Profronde Stiphout.

De beide rondemissen, de 21-jarige Isabelle en de 28-jarige Angela, zijn echte opvallers, want ze werken allebei bij het promotiebureau Opvallers uit Deurne. De eerste woont en studeert in Utrecht en de tweede woont en werkt in Eindhoven. Hoewel er niets valt aan te merken op de manier waarop beide jonge vrouwen op het wielerfestijn hun promotiewerk deden, hadden veel liefhebbers langs de route slechts oog voor een andere aantrekkelijke jonge vrouw in de reclamekaravaan.

Deze ronde reed Marlotte bij zwager Pascal in de auto mee.

Dat was Marlotte en zij woont in tegenstelling tot de rondemissen wel in Stiphout. Volgend jaar heeft de Bavaria Profronde Stiphout iets extra’s te vieren. Dan immers rijdt voor de dertigste keer de wielerkaravaan door ons dorp. Bij zo’n jubileumronde moet de rondemiss natuurlijk uit het dorp komen. Dit jaar reed Marlotte bij Pascal in de auto in de ronde mee. Ze deed promotiewerkzaamheden voor het taxibedrijf waarbij haar zwager Pascal werkzaam is. Volgend jaar zou het leuk zijn als zij een van de rondemissen is. Want zeg nu zelf Marlotte is toch ook een echte opvaller.

Een bijdrage van Ad

Geen opmerkingen: