donderdag 7 augustus 2008

Dieuwertje zes jaar


Veldhoven – Afgelopen dinsdag werd Dieuwertje zes jaar. Haar verjaardag werd gisteren uitbundig gevierd met familie en vrienden. Al vroeg stonden de eerste gasten op de stoep en omdat het zulk heerlijk zomerweer was, speelde het hele feest zich in de tuin af. Corien & ik waren ook al vroeg naar Brabant vertrokken om de over de dag verspreidde festiviteiten mee te kunnen vieren.

Dieuwertje met haar nieuwe Baby Born.

Boven aan het verlanglijstje van onze jarige job stond een echte Baby Born. Dieuwertje had nog maar een snipper van de verpakking verwijderd of ze herkende meteen al de pop die o.a. kan huilen, plassen, eten en drinken. Het bleek een goede keus voor een cadeau. Ook de andere gasten brachten leuke presentjes mee. Dieuwertje is nu tot begin oktober net zo oud als haar nicht Benthe. Die heeft sinds enige tijd zakgeld en daarvan zelf iets voor haar leeftijdgenootje gekocht.

Iedereen genoot van de overheerlijk pasta.FOTO:SANDER

Een van de gezellige hoogtepunten van zo’n feestdag in de tuin, zijn de gezamenlijke maaltijden. ’s Avonds leek het net een reclamefilmpje voor een nieuwe pastasaus. Zo’n Italiaanse familie die in de tuin een overheerlijk pasta zit weg te smikkelen. Zelfs de allerkleinste disgenoot smulde van de heerlijke pasta.

Geen opmerkingen: