maandag 11 augustus 2008

In de wolken


Cirencester – Menig jong stel is helemaal in de wolken als zij elkaar hun jawoord geven op hun trouwdag. De 23-jarige Katie Hodgson en de 24-jarige Darren McWalters waren letterlijk in de wolken op hun huwelijksdag. Zij stonden driehonderd meter boven de grond op de vleugels van een dubbeldekker op het moment dat ze ja zeiden tegen elkaar. Dominee George Bringham vloog voor de voltrekking van het huwelijk op een derde vliegtuigje voor het stel uit. Hij stond zelfs achterstevoren op de vleugels. Katie en Darren spraken hun huwelijkse beloften uit via microfoons zodat de gasten op de grond konden meegenieten van het verheven moment. De ringen kwamen pas te voorschijn toen het stel weer met beide benen op de grond stond van het vliegveld Rendcomb bij Cirencester.

Katie Hodgson en Darren McWalters zijn in de wolken op hun huwelijksdag.

Bruidegom McWalters is van beroep fitnessinstructeur. Hij vertelde dat het stel verloofd is in het Braziliaanse regenwoud. “De trouwerij moest mijn aanzoek overtreffen”, geeft hij als verklaring voor de opmerkelijke keus.

Katie Hodgson en Darren McWalters zijn in de wolken op hun huwelijksdag.

“Het was ongelofelijk. Ik keek naar beneden en zag mijn familie en vrienden staan. Ik was er sprakeloos van”, vertelde de bruid later. Ik heb nog de meeste bewondering voor de 67-jarige dominee Bringham. Deze was zelf echter helemaal niet zo onder de indruk. “Het is inderdaad tamelijk ongebruikelijk”, gaf hij na de plechtigheid toe, “en ik was wel even bang dat mijn vliegbril af zou waaien.”
Het dagelijkse leven van de bruid is niet zo spannend. Ze verdient de kost als postbode. “Toch houd ik wel van wat avontuur”, zei de nieuwe mevrouw McWalters, “en ik haal het avontuurlijke in Darren boven. Vroeger had nota bene hoogtevrees.”
Klik hier voor een filmpje.

Geen opmerkingen: