woensdag 9 mei 2007

Tot ziens in Poulseur


Poulseur – Op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei a.s. gaan de deuren van de vakantiewoning Le Moulin de Poulseur open voor alle toekomstige vakantievierders, vrienden, familie en bekenden. Van 12.00 tot 18.00 uur zijn jullie op deze dagen van harte welkom om zelf de prachtige tuin, de ruime kamers en de unieke ligging van het vakantiehuis te bekijken.

 Vakantiewoning Le Moulin de Poulseur heeft een prachtige royale tuin.

Het vakantiehuis wordt al verhuurd, maar is voor deze twee open dagen speciaal vrijgehouden. Gasten die al in de comfortabele vakantiewoning hebben gelogeerd, waren erg opgetogen over hun verblijf en hebben al aangekondigd zeker nog eens terug te komen. Dat begrijp ik wel want voor mensen die graag actief zijn tijdens hun vakantie, biedt de Belgische Ardennen werkelijk een onbeperkt aantal mogelijkheden: wandelen, fietsen, watersport, paardrijden, klimmen, golf, motorrijden, noem maar op. Met zijn prachtige natuur en pittoreske dorpjes is de Belgische Ardennen een wandel– en fietsbestemming bij uitstek.

 In het dorpje Poulseur zijn enkele leuke eetcafés waar ze ook een heerlijk Belgisch biertje schenken.

Er zijn lange en korte routes voor relaxte wandelingen of fietstochtjes. Voor het ‘echte’ werk, zoals kajakken, mountainbiking, abseiling en andere sportieve uitdagingen kun je ook terecht in deze streek. De gasten meldden in het gastenboek dat ze heerlijk hebben gekajakt, naar de grotten van Remouchamps zijn geweest en een ontspannen wandeling hebben gemaakt langs de Ourthe.
Wil je een routebeschrijving om naar een van de open dagen van Le Moulin de Poulseur te komen, klik dan hier.

Geen opmerkingen: