zondag 20 mei 2007

Opendag in Poulseur


Poulseur – Zoals jullie op ODD van 9 mei hebben kunnen lezen hielden Els & Ad en Monique & Adrie op 18 en 19 mei een opendag in hun nieuwe gezamenlijke vakantiewoning in Poulseur in de Belgische Ardennen.

Piet en Marie-Louise op de opendag in le Moulin de Poulseur.

Wij zijn 18 mei geweest en hebben erg genoten. Met twee volle auto’s reden we naar het zuiden: Guido, Ilse, Floris, Anne-Sofie, Cor, Pieter Jan en Nellie. Het leek wel een familiedag: mooi weer, mooie tuin, gezellige mensen en gezellige praat. Natuurlijk hebben we het prachtige huis bewonderd. Volgens mij is er erg hard gewerkt door Ad, Adrie, Els en Monique (in alfabetische volgorde, want natuurlijk hebben ze allemáál keihard gewerkt).

Opendag in le Moulin de Poulseur.

Al het binnenwerk is onder handen genomen. Grondig schoongemaakt, geverfd, behangen en gerestaureerd en in minder dan 1 maand verhuurklaar gemaakt. En niet te vergeten de gigantisch grote tuin met bos opgeruimd en ‘zomerklaar’ gemaakt. Maar het resultaat mag er dan ook wel wezen. Iedereen die ik sprak, was het er over eens, het ziet er schitterend uit!

Opendag in le Moulin de Poulseur.

Niet alleen familie reisde af naar het Belgische maar ook vrienden en bekenden van de twee families kwamen een kijkje nemen. Wie interesse heeft om ook eens een paar daagjes te genieten in dit schitterende vakantieverblijf moet maar eens op de web-site van Le Moulin de Poulseur kijken.

Opendag in le Moulin de Poulseur.

Er kunnen met gemak 10 mensen in, maar de 2 bedbanken op de overloop zijn 120 cm. breed dus als het moet kan je daar volgens mij ook met z’n twee-en op slapen, zodat er al 12 mensen kunnen logeren.

Yara op de opendag in le Moulin de Poulseur.

Wel nu, bekijk de foto’s en zie hoe we genoten hebben. Aan het eind van de middag besloten een aantal jongelui om nog even een wandeling te maken. Dat werd een route van tien kilometer waaraan ook Pieter Jan deelnam. Moe en uitgelaten keerden ze na twee uur terug.

Een bijdrage van Nellie

Geen opmerkingen: