vrijdag 20 juli 2007

Drie witte en een zwarte


Helmond – Gistermorgen trakteerde Monique op beschuit met muisjes. Ze deed dat bij het baasje van de hond die er voor zorgde dat Scotty in de voorafgaande nacht beviel van vier schattige hondjes. Een felicitatie die wel op zijn plaats was, want de bevalling was een nogal onverwacht plezier. Het hondje van Monique & Adrie is, tegen de verwachting in, bevallen van drie witte en een zwart hondje. Drie reus en een teefje.

Moeder Scotty met haar vier kinderen.

Monique en Adrie hadden aanvankelijk niet zo veel vertrouwen in de dadendrang van de vader. Een bezoek aan de dierenarts had namelijk aanvankelijk uitgewezen dat de dekking van hun hondje niet was geslaagd. Een echo toonde geen enkel resultaat. Sinds een week begon Monique toch weer te geloven in een zwangerschap. Scotty zag er toch wat dikker uit. Een tweede bezoek aan de dierenarts wees uit dat haar vermoeden juist was.Opnieuw werden er een röntgenfoto gemaakt. Dit maal was het duidelijk.
Scotty bleek zwanger van vier hondjes.

Monique toont de tweede röntgenfoto aan Corien.

Ze mocht de röntgenfoto mee nemen. In de nacht van woensdag op donderdag zijn de diertjes geboren. Ze zijn allemaal kerngezond. Ook moeder Scotty maakt het goed. Corien & ik zijn gisteravond even op kraamvisite geweest. We hebben de nieuwe hondjes bewonderd en de röntgenfoto bekeken

Monique mag de diertjes als enige oppakken van Scotty.

Scotty wilde niet dat we erg dichtbij komen. Ze maakt een uitzondering voor Monique. Zij mag de diertjes oppakken. Dat moet ook wel wat zij weegt de diertjes om te zien of ze groeien. Na een dag bleken de hondjes al in gewicht te zijn toegenomen.

Geen opmerkingen: