woensdag 28 december 2005


Hoe & met Wie deel 5


kerstklokje links.kerstklokje rechts.Helmond – Tweede kerstdag was heel wat drukker dan de Eerste. Het is altijd een gezellige boel als we met z’n allen bij elkaar zijn. Het is maar goed dat er feestdagen zijn in december. Dat is altijd weer een goede reden om als gezin elkaar te ontmoeten.

Wij hebben tijdens onze gezinsdag lekker gegourmet.

Ik denk dat dat met de meeste families zo is. Iedereen is het hele jaar druk bezig met z’n leven: carrière en/of studie, of gewoon werk. Maar met Kerstmis hoeft dat even niet en dan is er tijd voor elkaar. Bij ons is dat traditiegetrouw altijd de Tweede Kerstdag. De Eerste kan dan bij de diverse schoonfamilies doorgebracht worden (of niet natuurlijk. Dat moet iedereen zelf weten.).

De Triviantcompetitie werd gewonnen door Marieke Anne-Sofie en Robin.

Wij hebben tijdens onze gezinsdag lekker gegourmet. Vervolgens een spelletje Triviant gedaan in drie groepjes. Het groepje “Marieke_Anne-Sofie_Robin” heeft gewonnen.

En natuurlijk is er ook heerlijk bijgepraat.

Vervolgens hebben we Erik van Muiswinkel gekeken op tv. Lekker ijs gegeten dat we gewonnen hadden met de postcodeloterij. En koffie gedronken met daarbij cake die gebakken was door Marieke en Michiel. Bowl en wijn genuttigd en pils-uit-de-tap-van-Guido. En natuurlijk bijgepraat!! En gelachen en genoten.

Een bijdrage van Nellie

Geen opmerkingen: