zaterdag 7 maart 2009

Houd de Moodz erin


 George en Geoffrey zijn de twee 45-jarige eigenaren van de nieuwe zaak aan het Vestepleinin DelftDelft – Vanavond wordt om halfzeven eetcafé Moodz officieel geopend. De gevel bestaat uit twee delen, maar van binnen is het één grote ruimte. George en Geoffrey, de 45-jarige eigenaren van de nieuwe zaak aan het Vesteplein in Delft, maken van de opening een oorverdovend spektakel. Ze hebben dertig djembé-trommelaars ingehuurd om hun toptent in wording daverend van start te laten gaan. Tenminste, als ze het halen. Ik fietste gistermiddag op weg naar de radiostudio langs Moodz en zag dat men nog lang niet klaar was. Er werd druk overlegd en gebeld, mensen liepen af en aan en zelfs de bestrating was nog niet helemaal klaar. Maar zoals meestal wordt onder druk alles vloeibaar en komt het goed. De beide Haagse eigenaren van Moodz behoren tot de kandidaten van het door Herman den Blijker gepresenteerde tv-programma ‘Mijn tent is top’. Hun pand is het grootste van de vier panden die dit jaar meedoen aan het RTL4-programma.

Op vrijdag werd er nog volop gewerkt aan het eetcafé dat de volgende dag wordt geopend.

George en Geoffrey omschrijven hun zaak als een eetcafé voor elk moment van de dag. ’s Ochtends kunnen gasten terecht voor een ontbijt, in de loop van de dag volgen lunch, borrel, snelle en uitgebreide diners. ’s Avonds laat is er gelegenheid om te dansen en gezellig uit te gaan in Moodz. Dat betekent dat er morgen al ontbeten kan worden. Voor nog geen tientje de man kunnen de Delftenaren hier zondagmorgen ontbijten.
Moodz is gevestigd in twee monumentale panden aan het Vesteplein. Aan dat plein bevinden zich ook bioscoop Mustsee, theater ‘De Veste’, de studio’s van Stadsradio Delft en bibliotheek DOK. Het ligt dus midden in het culturele hart van de Prinsenstad.

Geen opmerkingen: