dinsdag 10 maart 2009

Hoera voor Jan


Steenbergen – Gistermorgen ontving ik van Corrie deze twee foto’s. Haar echtgenoot Jan is afgelopen donderdag op een drukke weg bij het oversteken met zijn fiets geschept door een auto. “Ja, hij heeft zijn hand uitgestoken en gekeken of de weg vrij was”, schrijft ze er bij. Jan zag de auto dan ook wel aankomen, maar was in de veronderstelling dat hij er nog wel voorlangs kon. Dat had hij verkeerd ingeschat en hij belandde met zijn achterwerk op de bumper van de auto.

Je kunt je verjaardag leuker vieren.

Op de foto’s zie je Jan liggen in het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom. Hij heeft een gebroken bekken aan het verkeersongeluk overgehouden.

Jan ligt zeker twee weken in het ziekenhuis.

“Gelukkig konden we hem afgelopen zaterdag nog feliciteren met zijn verjaardag. Het had ook anders af kunnen lopen”, meldt Corrie opgelucht.
“Dat verklaart ook het uitbundige spandoek boven zijn bed. Geen hoeraatje omdat hij in het ziekenhuis ligt, maar vanwege zijn verjaardag”, gaat ze verder.
Iedereen was erg geschrokken, maar naar omstandigheden gaat het nu goed met hem. Corrie verwacht wel dat Jan zeker twee weken in het ziekenhuis moet blijven.
De lezers van ODD hebben dus ruim de tijd om hem via een kaartje beterschap te wensen. Jan ligt in het Lievenberg ziekenhuis, Boerhaaveplein 1, 4624 VT Bergen op Zoom op kamer 7 afdeling G5.

Geen opmerkingen: