dinsdag 8 juli 2008

Veertigjarig jubileum Martien


Hazerswoude-Rd – Vrijdag 4 juli hebben we het heugelijke feit gevierd dat Martien 40 jaar in dienst is van Markeur, voorheen beter bekend als ‘Het Motorhuis’.Om 16.30 uur werden Martien en wij opgehaald door een auto van het bedrijf en naar Alphen aan den Rijn gebracht waar de receptie plaats vond in het pand van Multilease. Hier werkt Martien gewoonlijk elke dag. Het was gezellig druk en Martien zag veel oude bekenden. Wat wil je ook na een dienstverband van 40 jaar! De oprichter van ‘Het Motorhuis’, de heer Jan Boon Sr., had ook de moeite genomen om naar het feest te komen. Net als Bou van Zwieten die Martien ooit aannam bij het bedrijf. Het werd een uurtje waarin niet alleen ruimte was voor veel herinneringen, maar ook een feestspeech door zijn huidige directeur Martin den Heijer, zijn “chef” en een collega.

Martien krijgt de gouden M met diamant opgespeld.

Er werden mooie woorden over Martien gesproken. Martien blijkt op zijn werk precies hetzelfde te zijn zoals wij hem allemaal kennen. Martien is en ik citeer zijn directeur:
’Kritisch, maar rechtvaardig. Je begrijpt de materie van haver tot gort. Is dat niet het geval, dan heb je ook geen mening, een eigenschap waar veel mensen in deze wereld jaloers op zouden mogen zijn van mij. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je kan lekker transparant communiceren en je bent van de oude stempel van het kaliber (en sorry voor de woordkeus) –niet lullen maar poetsen-“

En de felicitaties die bij de Gouden M met diamant horen.

Het verbaasde de directeur dat iemand die zo lang in dienst is als dat hijzelf oud is, zich zo bescheiden kan opstellen. Martien wilde geen grootse receptie en feest, maar bescheiden een etentje met het gezin en de schoonouders. Hierna volgde het officiële gedeelte, het opspelden van een gouden M met een diamantje daarin. Het was voor Martien zijn eerste M. Hij heeft de meeste dienstjaren bij Impex-Remko gemaakt en dat filiaal deelde geen M uit bij jubilea maar een tandwieltje.

Martien kreeg veel felicitaties en cadeaus tijdens het genoeglijk samenzijn.

Er volgden felicitaties en cadeaus en een genoeglijk samenzijn. Om 19.00 uur werden we naar restaurant WOODS in Leiden gebracht, op het terrein van de houtzagerij Noordman aan de Haagweg. Martin den Heijer had onze meiden op het hart gedrukt om vooral alles te bestellen wat ze lekker vonden. Hij raadde ze bovendien aan een heerlijk wijnarrangement te nemen. We hebben echt fantastisch gedineerd met alles erop en eraan. We verlieten om 01.10 uur het restaurant met de taxi en waren niet eens de laatste gasten.

Een bijdrage van Nella

1 opmerking:

Unknown zei

KARWEI Boskoop is de firecrackerswinkel van Boskoop, Waddinxveen, Benthuizen, Gouda, Alphen aan Sanctum Rijn, Moerkapelle, Hazerswoude, Reeuwijk en omliggende gebieden. Wij bieden de mooiste firecrackers in de zone aan. Bovendien, dat tegen een ongelofelijke prijs! U ontdekt naast andere dingen ook krakers en vuurwerkers. Het klimaat is onderverdeeld in batterijen, bouten en Vuurwerk Hazerswoude! Onze firecrackers zijn voornamelijk in de zone, dus mensen van Benthuizen, Reeuwijk, Alphen aan nook Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Hazerswoude, Zevenhuizen, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer komen voor onze vuurwerkers! Dat laat zien hoe geweldig onze krakers zijn! Probeer jezelf? Kom en zie ons in onze showroom!