dinsdag 15 juli 2008

Marjan zag Sara


Laarbeek – Sinds afgelopen zaterdag weet Marjan waar Abraham de mosterd haalt. Ze heeft nu immers zelf Sara gezien. Samen met echtgenoot Piet, familie en vrienden vierde zij het feit dat ze nu samen 103 jaar oud zijn. Vijftig jaar daarvan neemt Marjan voor haar rekening.

Marjan & Piet.

De van oorsprong Zeeuwse Marjan & Piet hebben zich de Brabantse gastvrijheid helemaal eigen gemaakt. In het sfeervolle restaurant en brouwerij de Croyse Hoeve aan de rand van Stiphout trakteerden zij hun gasten afgelopen zaterdagavond op een gezellig feest.

Annefien, Els, Pieter Janneke en Corien babbelen met Marjan.

Al eeuwen lang weten ze daar bij het kasteel van Croy niet alleen hoe je bier moet maken, maar vooral hoe je dat op een feestelijke manier weer soldaat kunt maken. Nadat de nieuwe Sara en haar Piet de cadeaus van familie en vrienden hadden ontvangen, ging het ‘walking diner’ van start. Op een verjaardagsfeest van Marjan & Piet moet natuurlijk ook volop gemusiceerd worden. Dat gebeurde dat ook uitbundig. Piet zong zijn vrouw met muzikale ondersteuning van zijn dochters en zoon uit volle borst toe. Daarbij enthousiast ondersteunt door alle feestgangers. Ook de aanwezige leden van dameskoor ‘Confetti’ lieten al zingend van zicht horen. Kortom het was een feestelijke avond.

Geen opmerkingen: