donderdag 31 juli 2008

Komkommertijd in Duckstad


Cover van het weekblad.Delft – Journalisten noemen deze tijd van het jaar komkommertijd. Er is weinig nieuws omdat iedereen die er toe doet op vakantie is. Dit jaar hebben de kranten geluk want er zijn heel wat sportevenementen om de kranten mee te vullen. Bovendien zorgt de aanhouding van de voormalig Bosnisch-Servische leider Radovan Karadzic ook voor de nodige vulling van de krantenkolommen en tv- en radiorubrieken.
Het is komkommertijd in Duckstad.Bij de redactie van het vooral onder dertigplussers erg populaire weekblad Donald Duck weten ze ook alles van de komkommertijd. Deze week ligt een speciaal nummer in de winkels dat helemaal in het teken staat van deze vruchtgroente.
De komkommertijd bestaat namelijk niet voor Donald Duck. Tijdens de zomermaanden heeft Donald Duck Weekblad juist de hoogste oplage. De losse verkoop stijgt dan met 8%. De kinderen zijn vrij van school en hebben nu ook eens tijd om het blad – voordat papa of mama het al heeft ingepikt – van voor tot achter te lezen. Op de site van de beroemde eend en zijn familie kun je nu ook allerlei komkommerspelletjes spelen

Geen opmerkingen: