donderdag 3 juli 2008

Marilyn Monroe Draganized

 Marilyn Monroe toen.Delft – Als je op jonge leeftijd overlijdt, blijf je voor eeuwig jong. Dit lot trof onder andere de wereldberoemde Norma Jeane Mortenson. Zij was de reuze populaire actrice en zangeres uit de jaren ‘50 en ‘60 van de vorige eeuw. Roem die ze vergaarde onder de naam Marilyn Monroe. Iedereen kent natuurlijk de beroemde klassiekers “Diamonds Are A Girls Best Friend” en de humoristische kraker “Some Like It Hot”.
Op 5 augustus 1962 werd Monroe dood aangetroffen door huishoudster Eunice Murray in haar huis in Brentwood. De politiedokter stelde vast Marilyn Monroe was overleden ten gevolge van een overdosis slaapmiddelen. De politie hield het na het onderzoek dan ook op een mogelijke zelfmoord.
De beroemde Poolse fotograaf Andrzej Dragan heeft heel wat bewonderaars en adepten. Zijn stijl wordt door veel amateurs graag geïmiteerd. De begaafde Pool laat ons met behulp van een digitale makeover nu zien hoe de beroemde blonde filmster er nu zou hebben uitgezien. Aan de hand van oude foto’s liet hij de ster verouderen in zijn computer. Dragan vergeet daarbij dat ouder worden dankzij allerlei chirurgische ingrepen optisch bijna tot stilstand kan worden gebracht. Vrouwen kunnen nu als ze daar voor kiezen net zo jong blijven als hun dochter.

 Andrzej Dragan liet de populaire Amerikaanse actrice en zangeres Marilyn Monroe verouderen in zijn computer.

Geen opmerkingen: