zondag 22 juni 2008

Zonnig Carat-concert


Helmond – Vorige weeg zondag zaten wij, voorafgaand aan de geslaagde neven- & nichtendag, om klokslag twaalf uur in het Helmondse stadspark ‘De Warande’ om daar een openluchtconcert bij te wonen van de Stiphoutse fanfare ‘De Vooruitgang”. In het Carat-paviljoen treden tot en met september elke zondag drie verschillende muziekverenigingen op. De week daarvoor had de combo van Ad hier opgetreden met hun zanggroep Kolok.

Een gedeelte van het enthousiaste publiek.

Nu was het dus de beurt aan zijn dochters Maartje, Jolijn en Marlotte om hun muzikale talent te tonen aan hun stad- en streekgenoten. Geholpen door een heerlijk zonnetje zaten wij op een van de 250 groene stoelen te genieten. Er zijn kennelijk veel muziekliefhebbers in de familie want er zat een indrukwekkende rij fans te luisteren naar de muzikale verrichtingen van de drie zusters.

Maartje, Marlotte en Jolijn.

Ik vind het een geweldig idee om de lokale– en streekorkesten hier zondags een platform te verschaffen voor hun muziek. De Helmonders waarderen het kennelijk ook, want alle 250 stoeltjes waren bezet en heel veel anderen hadden een plekje gevonden in het gras of op het terras van de aanwezige horeca.

Geen opmerkingen: