zondag 8 juni 2008

Mooi weer spelen


Delft – Het theaterfestival ‘Mooi Weer Spelen’ heeft eigenlijk niets met het weer te maken. Natuurlijk vonden wij het prettig dat het weer een positieve rol speelde gisteren, maar mooi weer kun je in Delft ook zonder zon spelen. Corien & ik zaten op een terrasje op de Beestenmarkt toen de eerste wervelende act aan ons voorbij trok.

Het spektakel staat in het teken staat van techniek en Mechaniek.

Het werd meteen duidelijk dat 21ste editie van het spektakel in het teken staat van techniek en Mechaniek. In een viertal ingewikkeld uitziende contrapties trokken de eerste artiesten van de middag aan ons voorbij. We kwamen ogen en oren te kort om alles te bekijken. Een theaterfestival met de middeleeuwse stad Delft als decor trekt natuurlijk heel wat bezoekers. Het is dan ook al lang geen feestje voor alleen Delftenaren meer. Uit alle windstreken komen de mensen naar de Prinsenstad om de wervelende acts te zien en het betoverend spektakel mee te maken.

 wervelende act.

Ook de deelnemers komen overal vandaan.Behalve uit ons eigen land komen ze o.a. uit België, Zwitserland, Frankrijk en Denemarken. Ook vandaag zijn Corien & ik weer te vinden in de binnenstad om te genieten van al het spektakel. Als je nog niets hebt gepland voor vandaag zou ik zeker even langs komen.

Geen opmerkingen: