maandag 23 juni 2008

Nella is vijftig (50)


Hazerswoude-Rd – Gisteren vierde Nella het heugelijke feit dat zij vijftig jaar werd. Normaal lopen dames niet zo te koop met hun leeftijd, maar zodra je Sarah hebt gezien is dat voorbij. Het is een jubileum dat royaal gevierd moet worden.

Nella heeft Sarah gezien.

Dochters Carina, Barbara en Denise en echtgenoot Martien hadden dan ook voor leuk feestje gezorgd. Al enige tijd geleden hadden familie en vrienden een originele kaart ontvangen waarop deze mijlpaal in het leven van Nella werd aangekondigd. Ons werd aangeraden om zondag 22 juni af te strepen in de agenda en vrij te houden voor een feestelijke borrel met de kersverse Sarah als middelpunt.

 Nella heeft Sarah gezien.

Tot zondagmorgen wist Nella van dit alles natuurlijk niets af. Het feest moest een verrassing zijn en dat werd het dan ook helemaal. Het was gisteren in de feestzaal erg druk met vrienden en familie.

Nella bedankt haar gasten voor een prachtige middag.

Ook op het feest zelf waren er nog enkele verrassingen. Zo zongen enkele leden van het koor waarvan Martien & Nella lang geleden lid waren op deze feestelijk middag een speciaal ingestudeerd feestlied. Op dit koor is ooit de romance tussen Nella & haar Martien begonnen. Ook Nellie had met haar muzikale dochter Anne-Sofie een feestlied ingestudeerd. Alle aanwezige zongen het refrein hiervan uit volle borst mee.

Het was reuze gezellig op de borrel van Nella/Sarah.

Nella sprak daarna alle genodigde toe en bedankte iedereen voor hun komst en hun bijdrage aan de feestelijke borrel. Het was een heel gezellig feest. Niet alleen voor de nieuwe Sarah. Ook de genodigden hadden het erg naar hun zin op deze feestelijke borrel.

Geen opmerkingen: