dinsdag 17 juni 2008

Neven & nichtendag

Helmond – Op de eerste Neven- & Nichtendag afgelopen zondag krioelde het niet alleen van de neven en nichten maar ook van de achterneefjes, achternichtjes, ooms, tantes, oudooms, oudtantes, oma’s & opa’s. Ik concludeerde uit de mail dat de dag was georganiseerd door Guido, Ilse, Maartje en Janneke, maar ik vermoed dat Jurriën en Annemarie ook de nodigde energie in de dag hebben gestoken. Onze complimenten voor de goede organisatie en lekker hapjes en drankjes.

In de keuken bij Jurriën en Janneke werd als klaar gemaakt. FOTO: CORIEN

Ook het weer liet de organisatoren niet in de steek en het werd dan ook een hele leuke dag. Het is erg leuk om de kinderen van de neven & nichten zo leuk met elkaar te zien spelen.

Mini EK in de tuin. FOTO:CORIEN.

Er werd op het grasveld in de tuin een klein EK gespeeld door de kinderen van de neven en nichten.

Er valt altijd wat te bepraten. FOTO:CORIEN.

Ondanks dat sommigen elkaar toch regelmatig zien was er genoeg om over te kletsen. Zolang er huizen worden verbouwd en gezinnen uitgebreid is er altijd stof genoeg om over te kletsen. Met het succes van Oranje nog ze vers in het geheugen was er ook genoeg om over te babbelen.

Hongerige blikken in de richting van de barbecue. FOTO:CORIEN.

Er was gezorgd voor een heerlijke barbecue met naast allerlei vlees een grote variatie aan salades. Het was allemaal wat ze tegenwoordig ‘huisgemaakt’ noemen.

De Jongste generatie FOTO:CORIEN.
De jongste generatie deed ook volop mee.

Geen opmerkingen: