zondag 12 maart 2006

De collectie van Piet


De autootjes van Piet.Delft – Marie-Louise stuurde ons deze foto’s van de verzameling van haar man Piet. Ze schrijft daarbij:
”De verzameling van Piet bestaat voornamelijk uit autootjes, hoe kan het ook anders. Hij is vooral geïnteresseerd in het niet meer bestaande automerk Borgward. Veel neven en nichten zullen zich nog wel herinneren dat hij indertijd zelf zo'n auto heeft gereden. Vandaar natuurlijk zijn interesse voor Borgward.
Het klapstuk van zijn verzameling is deze levensgrote Borgward. Piet kocht deze auto ongeveer 25 jaar geleden. In ruim 22 jaar hij heeft hij de auto helemaal zelf opgeknapt".


Deze door Piet zelf helemaal gerestaureerd Borgward is het topstuk uit zijn collectie.

1 opmerking:

Anoniem zei

He Piet .Ik heb pas geleden ook een Borgward gekocht en ga daar volgendjaar in trouwen Ga maar eens kijken op www.cockyenkarin.onzebruiloftsite.nl Moet hem nog wel een beetje klaarmaken op site staan hoop mooie foto,s .Zo ook van ons laatste treffen in Loenen Laat als je wilt berichtje achter in ons Gastenboek. Ben jij trouwens lid van de club . Geloof niet dat ik je gezien heb Nou ja groeten Cocky en Karin p.s Ik hoop dat mijn Borgward er zo snel mogenlijk zo uit komt te zien als die van jou. Schitterend