woensdag 11 januari 2006

Beeldige associatie


Eindhoven – “Het ene woord haalt het andere uit”, luidt het gezegde. Dat dit niet alleen voor woorden geldt, maar ook voor beelden bewijzen Marieke en haar vriendin Isis. Ze hebben samen een site opgezet met als onderwerp beeldassociatie. Isis begon met een zelfportret, daarna volgde natuurlijk een portret van Marieke en daarna volgde………

Het eerste plaatje is een zelfportret van Isis.

Zelf schrijven ze: ”Waar denk je aan als je wolken ziet? "Aan een giraffe met een hele lange nek!", zegt Isis. Denk je nu: "Huh, hoe komt ze daar nu op?" De dames rijgen de beelden op hun site aan elkaar en roepen ons op ook te fantaseren: ”Kijk, associeer en laat je fantasie vooral de vrije loop! Dan rijgen de beelden vanzelf aan elkaar en vormen misschien wel een verhaal. En het leukste is: Elk (beeld)verhaal is even gevarieerd als de wereld zelf!”

Het tweede beeldje is een portret van Marieke.

Ik begrijp dat jullie nu nieuwsgierig zijn naar de andere beeldjes. Klik daarom hier voor meer beeldassociatie. De nieuwe site heeft ook een plekje gekregen op de linkpagina van ODD. Dan kunnen jullie regelmatig even kijken hoe het beeldverhaal verder gaat.

Geen opmerkingen: