woensdag 2 november 2005

Prima avondje PSV

Klik op Bob en zie waar hij naast staat..Eindhoven – Het was gisteren een leuke avond voor PSV-fan Bob. Door een 1-0 overwinning op AC Milan bleef PSV niet alleen voor de tiende keer op rij ongeslagen in een Champions League thuiswedstrijd, maar zette ook een belangrijke stap in de richting van de volgende ronde. De Eindhovenaren pakte twee weken geleden in Italië ook al een punt tegen de ploeg uit Milaan. Het werd toen 0-0.
Ook ik zat natuurlijk voor de buis en zag uitblinker Jefferson Farfan in de twaalfde minuut de enige treffer van het duel op zijn naam brengen. Ex-PSV-er Jaap Stam kreeg kort voor het einde zijn tweede gele kaart en daarmee rood. Het was typerend voor de wedstrijd. Milan had handen en voeten nodig om de ploeg uit Eindhoven af te stoppen. In de eerste helft had scheidsrechter Poll na een harde charge van de Milanees Gattuso eigenlijk ook al een rode kaart moeten trekken. De Britse scheidsrechter liet echter genade voor recht gelden. Ik was ook zeer onder de indruk van de jonge PSV-ers Afellay en Aissati. Het leek wel of ze al jaren in de Champions League speelden. Klik op Bob en zie wat er bij hem op de zaak in de gang hangt.