dinsdag 22 november 2005

Gezamenlijk optreden Marianne Weber & No Big Deal?


Marianne Weber in voorprogramma No Big Deal.Eindhoven – Even een berichtje voor de fans van No Big Deal. De band speelt aanstaande zondag in het bekende Helmondse uitgaanscafé Zeezicht. Ze vormen samen met diva Marianne Weber het programma in Zeezicht. Bovendien wordt de nieuwe drummer van NBD geintroduceerd. Huidige drummer Martijn moet stoppen vanwege drukke werkzaamheden.
De nieuwe drummer heet Pascal van Haandel. De vele fans van NBD zijn reuze benieuwd naar de nieuwe aanwinst van de band. No Big Deal speelt de eerste set om vier uur. Marianne staat tussen de optredens van NBD gepland. Het gerucht gaat dat Marianne samen met de band haar hit “Ik leef alleen voor jou” ten gehore zal brengen. Niemand kon dit tegenover de redactie van ODD bevestigen. Bandleider Michiel onthulde slechts :”Het is normaal niet onze slag muziek, maar het wordt een leuke combinatie die zondagmiddag”.
We zullen dus naar Zeezicht moeten om het te beleven. Ik raad iedereen aan om deze ontmoeting van muziekstijlen te gaan zien en beluisteren. Tot zondag!

Geen opmerkingen: