vrijdag 29 december 2006

Kerst begon met vrolijke klanken


Helmond – Op Eerste kerstdag hebben onze drie dochters Maartje (bugel), Jolijn (hoorn) en Marlotte (bugel) weer het inmiddels traditionele kerstconcert gegeven in het Helmondse Elkerliek ziekenhuis. Zoals elk jaar met kerst maakten de drie muzikanten ook nu weer een tour langs zo’n beetje elke afdeling en gang van het ziekenhuis. De drie muzikale dames begonnen rond acht uur ’s morgens en eindigden hun reeks concertjes twee uur later. Net zoals vorig jaar werden de vrolijke kerstklanken met veel dankbaarheid begroet door de patiënten. De zieken werden door de kerstmuziek echt opgebeurd. Ik vond het ook dit jaar weer een prachtig tafereel om te zien.

Jolijn, Marlotte en Maartje spelen voor de patiënten van het Elkerliek ziekenhuis op Eerste Kerstdag.

Na de reeks concertjes gingen we dan ook voldaan naar huis. Daar wachtte een heerlijke kerstbrunch voor de muzikanten. En niet alleen voor hen. Alle kinderen en kleinkinderen schoven aan tafel voor deze feestelijke maaltijd op Eerste kerstdag.

 Het werd een echte feestelijke kerstkaravaan met kinderwagen, bolderkar en honden.

Daarna maakten we een verrukkelijke wandeling door de Stiphoutse bossen. Het werd een echte feestelijke kerstkaravaan met kinderwagen, bolderkar en honden.

Janneke begeleidt de door Wouter getrokken bolderkar.

We konden wel wat beweging gebruiken, want er moest weer ruimte komen in de magen. Later in de middag wachtte ons immers nog een heerlijk kerstgourmet.

Een bijdrage van Ad

Geen opmerkingen: