zaterdag 30 december 2006

Bij Petra op schoot


Helmond – We hebben onlangs een schitterend concert meegemaakt van cross-over zangeres Petra Berger met haar band in ons lokale theater het Speelhuis. De show was vooral gebaseerd op haar laatste Cd ‘Here and Now’. Ik heb bijzonder genoten van de show. Het waren werkelijk prachtige arrangementen en mooie teksten. Petra Berger versmolt ook deze avond weer pop en klassiek op de stijlvolle manier die we van haar gewend zijn.

Petra Berger signeert haar laatste cd voor ons.

We hadden deze keer excellente plaatsen in het theater. We zaten zo dicht op het podium dat je bijna kon zeggen: bij Petra op schoot. Het is helaas niet toegestaan om foto’s van het optreden te maken. Het zou de moeite waard zijn geweest. Na afloop kochten we uiteraard de nieuwe CD van Petra, die ze voor ons weer voorzag van haar handtekening. Petra nam uitgebreid de tijd om met ons te praten over de show en om op de foto te gaan met Marlotte.

Marlotte en Petra Berger.

Ze wist ook precies te vertellen waar we zaten in de zaal. Later in het theatercafé hebben Marlotte en ik nog uitgebreid met de bandleden gesproken. Vooral de violist, die tevens bandoneon en synthesizer speelt, heeft nogal indruk gemaakt door zijn kwaliteit en de uitstraling van zijn muziekspel. Het was een schitterende muzikale avond waar we met veel plezier aan terug zullen denken.

Een bijdrage van Ad

Geen opmerkingen: