maandag 14 september 2009

Romantisch & intiem


Helmond – Ze zijn bijna niet te missen. Overal in Helmond en omstreken zie de borden met daarop de aankondigingen van het concert dat Maartje, Jolijn en Marlotte samen met Ad en de fanfare geven op zaterdag 19 september a.s. in de pastorietuin van de St. Trudokerk in Stiphout. Of je nu door de lommerrijke bossen van Stiphout wandelt of door het drukke centrum van Helmond. Overal zie de biljetten met de aankondigingen. Soms in klein formaat op een aanplakbord, soms meer dan levensgroot op de muren van de stad. Dat is ook te begrijpen, want het is een belangrijk concert van een fantastisch orkest met dit keer een groep indrukwekkende solisten.

Dit unieke concert ma je niet missen.

Marlotte beschrijft het concert zo: “Het wordt een groots opgezet concert met een mooie aankleding, uitstekende soloartiesten, een combo, slagwerkgroep en zelfs een koor.” Natuurlijk hangt er aan een dergelijk groot opgezet concert een prijskaartje, maar daar mag je het deze keer niet om laten. “Het feestelijke concert kun je al bezoeken voor de prijs van tien euro”, legt Marlotte uit. “Jolijn, Maartje en ik zouden het erg leuk vinden als we veel neven, nichten, ooms, tantes en andere familieleden in het publiek zouden zien”, gaat onze muzikale nicht verder. “Ik zou het ook erg leuk vinden voor mijn vader. Die heeft ook heel hard gerepeteerd”, haast ze zich om aan te vullen.

Kom kijken en luisteren.

Met een welgemeend “Alle lezers van ODD zijn van harte welkom”, nodigt ze je dus hierbij royaal uit. De kaartjes voor dit romantisch en intiem concert zijn verkrijgbaar bij de drie muzikale zussen, of anders bij drogisterij Jonkers of de Rabobank in Stiphout. De drie meiden hebben samen met hun vader erg hard gewerkt aan het concert. Daarom is het een goed idee om eens heerlijk te ontspannen in een prachtige omgeving met mooie muziek. De muzikale avond begint om half negen.

Geen opmerkingen: