woensdag 2 september 2009

Culinair Amerika in Veldhoven

Coventry – Wie ooit bij Saskia & Sander een vorkje heeft meegeprikt, weet dat ze altijd weer verrassen met een origineel recept. Ze hebben dan ook een indrukwekkende verzameling kookboeken en schriften met eigen recepten. Saskia is steeds op zoek naar nieuwe ideeën en andere smaken. Je vindt die in kookboeken, maar je kunt die natuurlijk ook opdoen in een restaurant. Wat professionele koks in een restaurant voorzetten, inspireert de hobbykok natuurlijk ook. We stonden deze week in Oxford al eens in de rij bij een van TV-kok Jamie Oliver’s Italiaanse restaurants.
 We stonden deze week in Oxford al eens in de rij bij een van TV-kok Jamie Oliver’s restaurant. FOTO:SANDER

Oliver is bekend om zijn fabuleuze Italiaanse recepten. Hij begon zijn indrukwekkende carrière in een Italiaans restaurant in Londen. In zijn TV-shows hebben we daar de resultaten van gezien. Er ligt nu weer een nieuw juweeltje van een kook- en kijkboek met fantastische recepten van de 'naked chef' in de boekwinkels. Het heet Jamie’s America.
 Saskia ontdekte ‘Jamie’s America’ gisteren in een boekwinkel in Coventry.

Saskia ontdekte het gisteren in een boekwinkel in Coventry. Heel verrassend. Wie schrijft er nu een kookboek over het land dat bekend staat om zijn fastfood, vette en monsterlijk grote porties? Dat kan alleen Jamie Oliver. Hij reisde kriskras door Amerika en toont aan dat de Amerikaanse eetcultuur veel heeft te bieden. Maak na de zomer maar weer eens een dinerafspraak met Saskia & Sander. Saskia heeft dan al wat recepten geprobeerd en er haar eigen draai aan gegeven. Corien & ik gaan zeker culinair Amerika ontdekken in Veldhoven.

2 opmerkingen:

kimmetje zei

dat schrijf je wel maar mag ik het ook eens proberen

kimmetje zei

Culinair ontdekken in Veldhoven,dat willen we wel