dinsdag 14 juli 2009

Zonder kippenvel


Delft – Afgelopen zondag presenteerde de Delftse modebranche zich tijdens de eerste editie van de Fashion Walk Delft aan het publiek. Ondanks het ontbreken van een warm zomerzonnetje waren Corien & ik toch even naar de Markt gegaan om het allemaal te bekijken. De modellen liepen over de langste catwalk die ik ooit in Delft zag. De catwalk liep van de Nieuwe Kerk over de gehele lengte van de Markt naar het stadhuis.

Mooi pak.

De mannequins van de 21 deelnemende zaken konden zo goed van alle kanten worden bekeken en gefotografeerd. Het was een doorlopende show van baby- tot damesmode, van accessoires tot brillen, van haarmode tot herenondergoed. We zagen van alles aan ons voorbij trekken. Ik vind het een geweldig idee van al deze modezaken - hoewel ze eigenlijk elkaars concurrenten zijn – om de samenwerking te zoeken. Het is in ieders belang dat er meer mensen naar de Delftse binnenstad komen en daar ook blijven om wat te kopen of te verteren.

Mooie hoed.

Het draaide overigens niet alleen om volwassenen tijdens de Fashion Walk Delft. Er was ook hippe kleding te zien voor kinderen. Er waren zelfs modellen die zwangerschapsmode showden. Ook de nieuwste trends op het gebied van haarmode werden getoond en ook zonnebrillen bleken een modeartikel. De stoere mannelijke modellen trokken zich er niets van aan dat de zon verstek liet gaan. Ze toonde ons – zonder kippenvel - toch de nieuwste mode in onderkleding voor heren.

Geen opmerkingen: