vrijdag 10 juli 2009

Voor Roan, Swen en Marlynn


Korbach – Opa’s & oma’s denken altijd aan hun kleinkinderen. Ook al zijn ze ver van huis; de kleinkinderen blijven altijd in gedachten. Je hoorde Els of Ad in Duitsland dan ook steeds opmerkingen maken zoals “dat zou Roan leuk vinden” of “hier zou Swen erg van genieten” of “dit is nu typisch iets voor Marlynn”.

Ad gaat dit wipje namaken voor Roan, Swen en Marlynn.

Opa’s & oma’s weten wat de kleinkinderen leuk of lekker vinden. Ze kijken als het ware naar de dingen door de ogen van hun kleine afstammelingen. Bij dit speeltoestel in Korbach riep Els meteen dat haar kleinzoons hier wel heel leuk mee zouden spelen. Ad betoogde dat hij het wipje in een wipje na kon maken. Op verzoek van Els maakte ik dus even een foto van het speeltoestel. Ad beloofde zijn echtgenote dat hij aan de hand van de foto’s deze wipwap zal namaken. Roan, Swen en Marlynn treffen dus binnenkort in de achtertuin van oma Els & opa Ad een dergelijk wiebelend autootje aan.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Ad,


Een heldhaftig idee om zo'n leuke wipwap zelf te maken.
Ook mijn schoonvader had lang geleden op verzoek van mijn dochters zo'n leuk speeltuig gemaakt. Hij gebruikte daarvoor een heel zware vrachtwagen veer. Maar die was al gauw veel te slap voor die kleine kinderlijfjes. Door de veer te versterken met strak gespannen touwen heeft het kunstwerk het nog wel even uitgehouden.
Ik wens je sterkte met dit toch wel leuke idee.

Groetjes
Martien