zondag 7 september 2008

Tien jaar en vier kinderen verder


Delft – Afgelopen donderdag, 4 september was het precies ten jaar geleden dat Saskia & Sander in de echt werden verbonden. Tien jaar en vier kinderen verder vonden zij dat heel terecht reden om even bij stil te staan. Ze deden dat met een heerlijk diner samen met kinderen en wederzijdse ouders.

Nog net zo gelukkig als tien jaar geleden.

Tien jaar geleden was het in Eindhoven een stralende dag. Nu waren de weergoden iets minder vriendelijk gestemd. Het mocht de pret natuurlijk niet drukken.
Het feestelijke dineetje vond vrijdagavond 5 september plaats in Lef op het Doelenplein. Nienke, Dieuwertje, Emma en Abel vonden het geweldig om met hun papa en mama en opa’s en oma’s een gezellig avondje uit eten te gaan.

 Nienke, Dieuwertje, Emma en Abel vonden het geweldig om met hun papa en mama en opa’s en oma’s een gezellig avondje uit eten te gaan.

Op het volgende feestje behoeven de kinderen geen vijf jaar meer te wachten. Over tweeëneenhalf is er alweer een goede reden om een feestje te vieren. Een tienjarige trouwverjaardag heet in de volksmond een tinnen huwelijksfeest. Elf en twaalf zijn respectievelijk staal en linnen. Heel bekend is het koperen huwelijksfeest dat wordt gevierd als het echtpaar 12½ jaar is gehuwd. Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst en verwachten daarom het volgende feestje al over tweeëneenhalf jaar.

Geen opmerkingen: