donderdag 4 mei 2006

Nieuw album Kolok komt eraan


Helmond – Zanggroep Kolok, waar Ad aan de vleugel de zeven man sterke combo aanvoert, komt nog dit jaar met een nieuwe cd. Het zilveren schijfje, waarvoor de opnamen binnenkort worden gemaakt, komt in oktober van dit jaar beschikbaar. Omdat het een live-cd wordt, willen de mensen van Kolok graag dat er enthousiast publiek in de zaal zit. De opnamen worden gemaakt op zaterdagavond 27 mei a.s. in theater De Hofnar in Valkenwaard.

Medeoprichter van Kolok Ad zit al sinds de oprichting aan de vleugel en voert het zeven man sterke combo aan.

Het enthousiaste popkoor brengt een geheel nieuwe theatershow op de planken met voor elk wat wils. Van Marco Borsato tot Robbie Williams en van Trebble tot Alan Parson Project. Het Helmondse koor plaatste zich onlangs weer voor de finale van ‘koor van het jaar’. Tijdens de halve finale, die op 19 maart in Oudenbosch werd gehouden, kwam het koor onder de bezielende leiding van Don Henken als beste uit de bus in de categorie ‘gemengde koren lichte muziek’.
Ben je een fan van dit prijswinnende Nederlandse topkoor, bestel dan je kaartjes (€8,=) door hier te klikken op de site van het theater. Het zou toch leuk zijn als je straks bij de presentatie van de opnamen in het Helmondse Speelhuis kunt zeggen:”Ik was er bij.”

Geen opmerkingen: