maandag 17 december 2007

Verhuizing komt dichterbij


De Mortel – Het is alweer 'n hele tijd geleden dat ik iets over ons toekomstige nieuwe huis heb geschreven en laten zien. Zoals jullie al weten zit het rieten dak er op. De (koperen) goten hangen er ook al aan. Binnen zijn alle tegelvloeren gelegd.

Piet controleert de nieuwe tegelvloer.

Alleen de garage moet nog gebeuren. Dat komen ze deze week nog doen.
We hebben wel nog wat problemen gehad met de toekomstige nieuwe keuken. We hadden alle apparaten uitgezocht van een Spaanse firma. Er mankeerde nogal eens wat aan deze apparaten, zodat men niet meer met deze firma wilde werken. Daarom moesten wij nieuwe apparaten voor onze keuken uitzoeken.

Het rieten dak zit er op.

Enkele weken later belde deze firma ons opnieuw. Nu ging het om de deuren en de ladenfrontjes. De exemplaren die wij hadden uitgezocht, werden ook al niet meer gemaakt. Dus moesten we weer terug naar de winkel om andere uit te zoeken. Dat was nog niet alles.

Onze nieuwe huis betrekken we volgend jaar februari.

Ook het granieten aanrechtblad van onze keuze was niet meer te krijgen. We moesten nu weer terug naar de firma die de aanrechtbladen maakt om een nieuwe keuze te maken. Gelukkig komt ons nieuwe blad heel dicht in de buurt van onze eerste keuze.
Verder gaat alles goed. We hopen in februari te verhuizen.

Een bijdrage van Marie-Louise

Geen opmerkingen: