donderdag 6 december 2007

Goed gezien Sint


Veldhoven – Vanmorgen is Sinterklaas weer vertrokken naar zijn Spaanse woonplaats. Geen kind die er een traan om laat. Ook TV-Dieuwertje was niet op de kade aanwezig om hem en zijn Pieten uit te zwaaien. Iedereen heeft het veel te druk met de cadeaus. Ook in Veldhoven was het gisteravond pakjesavond. Aan het begin van de avond klonk er plots een harde bons op het raam. Toen de kinderen naar het raam renden om te zien wie dat deed, waren de Zwarte Pieten al weer verder naar het volgende huis. Nienke, Dieuwertje en Emma vlogen naar de voordeur en troffen daar drie grote zakken aan. Tot de rand gevuld met cadeaus. Gezamenlijk sjouwden ze de zakken naar binnen. Er bleken pakjes in te zitten voor iedereen. Zelfs voor oma & opa die op bezoek waren. Dat had de Sint goed gezien.

Oma krijgt een beker van de sint met de afbeelding van vier kleinkinderen.

De beide grootouders kregen van de goedheiligman een beker met daarop een foto van Nienke, Dieuwertje, Emma en Abel. Emma ontdekte het fototoestel van oma en maakte een fotografisch verslag van de avond. Het leverde een opmerkelijke reeks foto’s op.

Emma neemt foto’s.

Ze maakte plaatjes van haar zussen die pakjes uitzochten en uitpakten. De kinderen waren reuze blij met al hun pakjes.

Het woordspelletje wordt enthousiast ontvangen.

Ook mama Saskia en papa Sander kregen natuurlijk cadeaus van sinterklaas. Ze kregen ook dit woordspelletje. Dat hebben we later op de avond ook gespeeld.

Geen opmerkingen: