dinsdag 15 december 2009

Komt allen tezamen


Helmond – Een mooi kerstconcert maakt de donkere dagen van december meteen een stuk lichter. Zeker als het publiek ook nog de bekende liederen mee mag zingen. Dat alleen al is een goede reden om naar een kerstconcert te gaan. Voor het jaarlijkse kerstconcert van het Helmonds vrouwenkoor Confetti is er dit keer nog een extra reden.

Het vrouwenkoor Confetti.

Het unieke koor is dit jaar precies een decennium oud. In het prachtige decor van de St. Trudokerk in Stiphout geeft het koor dit jaar daarom geheel op eigen kracht een concert. Er zijn dit jaar geen extra solisten voor het koor uitgenodigd. Nellie en Monique zingen natuurlijk ook weer uit volle borst mee. Dirigent Marjan zingt dit jaar zelf de solo’s. Het concert wordt in zijn geheel opgenomen en de volgende dag door Omroep Helmond uitgezonden. Er zullen vast heel wat recordertjes snorren om dit samenzangconcert vast te leggen voor later.
Het kerstconcert in de St. Trudokerk vindt plaats op vrijdag 18 december a.s. en begint om 20:00 uur. Pianiste Yolanda Demirel zorgt aan de piano voor de begeleiding van het koor. Mis het niet!

Een gezamenlijk bijdrage van Marjan en Nellie

Geen opmerkingen: