donderdag 29 juli 2004


Tussenstand


Je treft op vakantie soms een opmerkelijke tekst aan. Zoals hier op de muur in Berlijn.Delft – Het vakantieseizoen begint nu goed op gang te komen. Sommigen van ons hebben het al weer achter de rug en anderen staan op het punt achter de horizon te verdwijnen.
Begin mei vroeg ik aan jullie om aan de andere ODD-lezers iets te laten horen vanaf je vakantieadres. Er zijn al een aantal kaarten binnen. Ik kan dus een tussenstand maken.
De eerste kaart kwam van Marieke & Michiel van hun vakantie in Thailand. Ze stuurden ook een paar keer een stukje via de mail. De tweede kaart kwam van Nellie & Pieter Jan. Hoewel zij met Marlotte en Anne-Sofie in Parijs zaten, kwam de kaart uit Platja D’aro. De kaart was een jaar onderweg geweest. Iedereen kreeg de kaart van Nellie & Pieter Jan een jaar later. ODD wordt ook gelezen buiten de familie. Dat bleek toen er een kaart binnenkwam van Mies. Zij zat in Sussex. Jeanne & Aad stuurden een kaart uit Schotland. Er kwam uit Mallorca een kaart van Teuni en Rosi. Saskia & Sander en Emma stuurden een kaart uit Berlijn. Corrie & Jan zaten met vakantie op Sicilië en stuurden vandaar een kaart. Monique & Adrie zaten in Canada. Zij stuurden zelfs twee keer een kaart naar ODD. Annefien bleef dichter bij huis. Zij stuurde een kaart vanuit haar nieuwe flatje in Vught. En Mary & Frank stuurden een kaart uit Good Old England. Jullie zien het zijn er al heel wat. We zijn benieuwd wat er nog komt. Zelf stuurden we geen kaart. We vonden het een beetje vreemd om een kaart naar ons eigen adres te sturen. In plaats daarvan zette ik vanaf onze vakantiebestemming zo nu en dan een stukje op ODD met foto. Dat kunnen jullie natuurlijk ook doen.


Geen opmerkingen: