dinsdag 6 juli 2004


Swen is de winnaar


Dit is SwenHelmond – Er kan weer een nieuwe datum op verjaardagskalender worden bij geschreven. Op 5 juli 2004 om kwart over vier ’s middags werden Janneke & Jurriën opnieuw mamma en papa en kreeg Roan een broertje. Hij heet Swen. Het manneke woog 3710 gram toen hij ter wereld kwam in het Helmondse ziekenhuis. Moeder en zoon maken het goed en behoefden dan ook niet in het ziekenhuis te blijven. Reeds diezelfde avond mochten ze weer naar huis. Corien & ik bezochten de nieuwe wereldburger en zijn ouders vanmorgen. Hij lag lekker naast zijn mamma te soezen in het bedje. Roan speelde op de grond met z’n nieuwe trein. Hij is reuze trots op zijn broertje en vindt het geweldig leuk om hem even vast te houden. Voor de foto van het gezin wilde hij graag zijn broertje in z’n armen houden.

Overigens heeft niemand de poule gewonnen. Vrienden en bekenden voorspelden wanneer Swen zou worden geboren en noemden zijn geboortegewicht. Niemand had de datum en het gewicht correct.
”Dan is Swen de winnaar. De 32 euro zijn dan voor zijn spaarpot.” stelde Corien voor. ”Dat lijkt me een mooie start. Geboren worden als de winnaar”, lachte ze. Swen sliep alweer. Hij vond het allemaal nog prima. Winnaars maken zich niet druk.

Het gezin: mamma Janneke, pappa Jurriën, oudste zoon Roan en kersverse Swen samen op de eerste gezinsfoto.




Geen opmerkingen: