woensdag 5 mei 2010

Reuze spannend en grote pret

Delft – Op dinsdag zijn we beide aan het werk. Corien in het museum en ik in de studio van Stadsradio Delft. Dat weten de kleinkinderen inmiddels ook allemaal. Dat betekent dat ze meegaan naar de radio als ze in Delft logeren. Dat vinden ze niet erg. Sterker nog dat vinden ze vreselijk leuk.
Samen voor de presentatiemicrofoon.

Dieuwertje was al eerder in de studio, maar voor Emma was het de eerste keer. De beide meisjes maakten kennis met verslaggevers en programmamakers. Ze kregen een rondleiding door de studio’s, deden spelletjes aan de computer en spraken ook twee jingles in. Dat was natuurlijk grote pret. Vooral het inspreken van de jingles vonden ze reuze spannend.
Reuze spannend en grote pret.

Toen ze later om vijf uur de uitzending hoorden waarin de jingles zaten glommen ze van trots. Aanstaande zaterdag komen ze tussen twaalf en één uur nog een keer langs. Je kunt er niet alleen via de ether en de kabel naar luisteren. De bijdrage van de beide kleindochters is ook via internet te beluisteren.

1 opmerking:

Martien zei

Het is natuurlijk geen wonder dat de kleinkinderen zo graag in Delft logeren. Ze doen allemaal dingen die je normaal nooit doet. Een jingle opnemen in een echte radiostudio,een schilderij maken en naar de bioscoop gaan. Ik vind het helemaal top. Ik mocht houtjes hakken of schuitje varen op een omgekeerd kleedje.