dinsdag 18 november 2008

Onderwaterzelfportret


Hazerswoude-Rd – Op verzoek van hun avontuurlijke dochter Carina stuurden Martien & Nella deze zelfportretten van haar op reis in Australië naar de fotoredactie van ODD. Carina maakte de portretten van haar zelf ergens bij de wateren rond Green Island. Ze is daar gaan snorkelen.

Voor Carina haar snorkelavontuur begon, maakte ze deze foto.

Vlak voordat ze onderwater gaat, knipte ze af zodat we haar kunnen bewonderen in haar duikuitrusting. Op de fotoredactie van ODD vond iedereen het een leuke plaat. Dat Carina zelf niet zo tevreden was over haar ‘looks’ lezen we op haar eigen site. Ze schrijft dat ze een lycra duikpak huurde omdat ze snel verbrandt en niet gestoken wil worden door kwallen. ”… maar wat is zo`n pak ongelooflijk lelijk! Ik had een blauwe en leek dus net een smurf, en dat met mijn lengte....er miste alleen nog een wit mutsje en vader Abraham....”, merkt ze daarbij op.

Een onderwaterzelfportret van Carina.

Omdat Carina een digitale onderwatercamera had gehuurd, kon zij ook een zelfportret onder water maken. Je kunt alles over haar onderwateravontuur lezen op haar reislog. Dankzij haar rss-feed volg ik het trouw. Carina schrijft heel onderhoudend in een vrolijke stijl. Het zijn allemaal leuke verhalen. Alle foto’s van haar duiksessie kun je bekijken via deze klik.

Geen opmerkingen: