dinsdag 25 november 2008

Lachen in Rome


Hazerswoude-Rd – Heel veel bezienswaardigheden in Rome liggen in het oude centrum. Nella & Martien gaven tijdens hun recente verblijf in de eeuwige stad er de voorkeur aan om alles gewoon wandelend te bekijken. Rome nodigt daar toe uit met haar ontelbare mooie pleinen met schitterende fonteinen. Op een van die pleinen maakten Nella & Martien een zelfportret. Afgelopen zaterdag beloofden ze een portret op te sturen naar ODD.

Martien & Nella in Rome voor het Vittoriano.

Vandaag dus een zelfportret van het echtpaar, want zoals Nella zelf mailt: “Belofte maakt schuld, het moet maar”. Vanaf het dak van het Museo del Risorgimento heb je een prachtig uitzicht over de stad. Op het plein evoor hebben Nella & Martien geluncht. Het museum is onderdeel van een imposant gebouw. Nella legt uit waar het portret precies is genomen: We maakten de foto onlangs in Rome tijdens een picknicklunch tegenover de Bruidstaart, of eigenlijk het monument Vittoriano. We vonden het lastig om van onszelf een foto te maken maar wilden ook niet steeds anderen vragen om ons erop te zetten. Het is wel lachen met zo’n ‘karweitje’.”

Met dit Italiaanse dubbelzelfportret zijn we nu bij de zestiende inzending aangekomen. Laat je inspireren en stuur nu ook een zelfportret op naar ODD. Opsturen kan heel makkelijk via deze klik

Geen opmerkingen: