vrijdag 28 november 2008

Beerke & Demi doen ook mee


Stiphout – “Nu de serie zelfportretten zo'n succes blijkt te zijn, kunnen onze honden niet achterblijven”, vond Ad en stuurde deze portretten op van Demi en Beerke. Ik wist dat het slimme dieren zijn, maar dit fotografische zelfportret verbaasde me toch wel.

Beerke en Demi.

De honden ondervonden wel wat tegenslag bij het nemen van hun foto. Dat blijkt uit de begeleidende tekst van Ad. Hij schreef erbij: “Helaas hebben honden één heel groot probleem: hoe krijg je ze aangeleerd dat ze zelf op de zelfontspanner moeten drukken?
De vraag blijft niet onbeantwoord. Ad schetste wat er zich afspeelde voordat de foto’s werden genomen: “Zelfs na lange en moeizame training lukte het de dieren nog steeds niet om de zelfontspanner in te drukken. Uiteindelijk hebben Beerke & Demi maar de hulp in gevraagd van hun trouwe baasje Els. Je moet toch wat nietwaar?

Beerke & Demi.

Wat de honden er van vinden weten we niet, maar we weten wel wat Ad & Els vinden: “Zijn toch wel erg leuke foto's geworden vinden we zelf....
Daarin hebben Els & Ad helemaal gelijk.

Met deze twee hondenportretten zijn we nu bij de achttiende inzending aanbeland. Laat je inspireren en stuur ook een zelfportret op naar ODD. Opsturen kan heel makkelijk via deze klik

Geen opmerkingen: