vrijdag 30 november 2007

De CORIEN is uit


Delft – Na de Linda, Gullit, Catharine, Felderhof, Matthijs, Heleen en Youp is dan nu de CORIEN op het toneel van de ego-glossy’s verschenen. Dat kon natuurlijk niet uitblijven. De redactie van internetsite ODD kon de uitdaging om een soortgelijk blad te maken niet langer uit de weg gaan. In het nieuwe tijdschrift staan boeiende artikelen, heerlijke recepten en mooie foto’s van de vaste fotografen van ODD. De fraaie uitvouwbare kersttekeningen van de kleinkinderen zouden Anton Pieck jaloers hebben gemaakt. De lezer van de nieuwe glossy krijgt goede ideeën en tips om de komende kerstdagen gezellig door te brengen.

De allernieuwste ego-glossy heet CORIEN.

Hoe ontbijt Corien met kerstmis? Wat draagt ze naar de nachtmis? Hoe ziet haar favoriete kerststal eruit? Al die vragen worden in CORIEN beantwoord. De CORIEN telt 188 pagina’s en er staan geen advertenties in. De oplage van CORIEN is voorlopig vastgesteld op 220.000 exemplaren, maar bijdrukken is natuurlijk altijd mogelijk. Een tweede nummer is overigens reeds in voorbereiding.
De hoofdredacteur legt in haar openingscolumn uit dat het helemaal niet moeilijk was om een blad met deze titel vol te schrijven. “Er staan boeiende bijdragen in van onze vast ODD-scribenten. Die alleen al maken de aanschaf van het blad meer dan de moeite waard”, vertelde zij ons vanmorgen aan de telefoon. Mensen die het blad niet in de winkel vinden, kunnen het via internet bestellen. Klik daarvoor hier.

Geen opmerkingen: