dinsdag 13 april 2004


Familiedag op tweede paasdag


Hazerswoude-Rd – Op tweede paasdag waren we te gast bij Martien & Nella voor een familiereünie. Iedereen was naar hun woonplaats gekomen, slechts Floris ontbrak omdat hij in Moskou zat. Corien & ik hadden samen met Nienke ook tante Frouk opgehaald. Normaal zagen we elkaar ieder jaar in november op de verjaardag van mijn vader. Oom Piet & tante Frouk waren daar ook altijd bij. Na het overlijden van mijn vader besloten we om toch eenmaal per jaar bij elkaar te komen. Omdat Nella & Martien aan de beurt waren om de verjaardag van pa te organiseren, mochten zij in de plaats daarvan de eerste familiedag ter hand nemen. Natuurlijk hoorde tante Frouk, zeker na het wegvallen van oom Piet, daar ook bij. Samen met hun dochters Carina, Barbara en Denise hebben Nella & Martien ons een heel gezellige dag bezorgd. Ook het weer was geslaagd.

v.l.n.r. Frans, Nella, Corien, daarachter Martien, tante Frouk, Nellie met een glas wijn in de hand, Guido, Anne-Sofie, Sander met Dieuwertje op de arm, Ilse, Bob met Sietske op de arm, Saskia en Michiel. Op de voorste rij v.l.n.r. Denise, Barbara, Saskia met Emma, Pieter Jan, Carina, Nienke met een pop en Marieke.


De dag werd niet in november georganiseerd, maar om logistieke redenen naar een ander seizoen verplaatst. Gekozen werd voor een datum rond 7 april de verjaardag van mijn moeder. Het werd een gezellige boel. Dat kun je op de foto wel zien. Nellie heeft het glas rode wijn nog in de hand en Nienke is nog gekleed in het verpleegsteruniformpje, waarin zij zo’n plezier had. Alleen Benthe ontbreekt op de foto. De oudste dochter van Bob & Saskia deed net een tukje toen de kiek werd genomen.




Geen opmerkingen: