zaterdag 11 januari 2003


Het is winter in…………….


The Household Cavalry rijdt langs the Guards Memorial in Londen als zware sneeuwval de Britse hoofdstad wit kleurtLonden – De sneeuw van de afgelopen week leverde heel wat ongemak op. Daarover is uitvoerig geklaagd, zowel op het werk, als thuis. Maar de sneeuw leverde ook heel wat plezier en mooie plaatjes op. De schoonheid van vers gevallen sneeuw dringt overigens pas helemaal tot je door wanneer je in een warme kamer naar het beeldscherm kijkt.
Dat zullen deze ruiters van the Household Cavalry in Londen ook wel hebben gedacht. Hun ritje in zware sneeuwval op weg om collega's af te lossen, ziet er wel erg sfeervol uit, maar zal ongetwijfeld ook heel koud zijn geweest. Ze rijden hier in de Britse hoofdstad langs the Guards Memorial. Daar is door de zware sneeuwval niet veel van te zien. Maar het plaatje blijft mooi.

Hebben jullie ook een sfeervol plaatje uit de eigen omgeving? Mail het me dan. Velen van jullie hebben immers inmiddels een digitale camera. Pak je kans en leg een sfeervol of fraai winterplaatje vast voor ODD. Kwam de slee te voorschijn gekomen? Is er al een sneeuwpop gemaakt voor in de tuin? Schaatsen ze op het slootje achter het huis? Ziet de dennenboom in de tuin er nu pas echt fraai uit?
Voorbeelden genoeg.
Pak de camera en stuur de winterse sfeerbeelden maar op.