woensdag 31 maart 2010

Marieke & Michiel getrouwd

Eindhoven - Gistermiddag hebben Marieke & Michiel elkaar het officiële jawoord gegeven. De huwelijksplechtigheid vond plaats in de Burch in Eindhoven. De zaal zat vol met familie en vrienden.
Het aanstaande echtpaar nog voor het jawoord.

Het aanstaande echtpaar arriveerde kort voor vier uur samen met hun zoon Mees en Biek. Met zijn vieren vormen ze het wonderteam. Op hun kaart hadden ze geschreven: “Iedereen die tijd heeft en het leuk vindt om hierbij te zijn, is natuurlijk welkom”.
Twee zussen en broers waren de getuigen.

Er bleken op deze doordeweekse dinsdag heel familieleden en vrienden tijd te hebben (of te hebben vrijgemaakt) en het leuk vinden om er bij te zijn. Kenmerkend voor deze huwelijksplechtigheid was voor al de ongedwongen en spontane sfeer. [filmpje] Het was een huwelijksvoltrekking zoals je die van dit bruidspaar kon verwachten.
Mees reikte de ringen aan.

De bijeenkomst werd opgeluisterd door zang van zus Anne-Sofie en een vriend. Marieke en Michiel vertelde voordat ze het jawoord [filmpje] gaven aan de aanwezigen heel openhartig waarom ze voor elkaar gekozen hadden. Twee zussen en twee broers traden op als getuigen. Glimlachend zetten ze hun handtekening op de aangewezen plaatsen.
De ontroerde familie.

De ringen werden op een speciale manier gepresenteerd. Mees overhandigde zijn zojuist getrouwde ouders de ringen. Het was een speciaal moment. Net als na het zingen, klonk er ook nu applaus van het ontroerde mensen in de trouwzaal.
Een hapje en een drankje voor de gasten.

Na de plechtigheid bedankte Michiel iedereen voor hun komst naar de Burch en nodigde iedereen uit om voor een borrel en een hapje in de ‘Smalle Haven’ in de binnenstad van Eindhoven.
De kinderen hadden een eigen tafel.

Ongedwongen kon iedereen met elkaar babbelen en terwijl van heerlijke hapjes genieten. De talrijke kinderen werden getrakteerd op een eigen tafel voorzien van frites met bijhoren. Dat was een traktatie die zeer werd gewaardeerd voor het grut. Abel bleef dicht in mijn buurt. Hij zag meer in een stukje zalm, een garnaal en een olijfje dan in een frikadel of een kroketje. En dat kon. Er was voor elk wat wils. Het was een hele leuke trouwerij met een gezellige borrel. Een goede start voor elk echtpaar. Proficiat Marieke & Michiel.

2 opmerkingen:

Sassefras zei

Wat ontzettend jammer dat ik het niet redde om erbij te zijn!

Michiel en Marieke; héél veel geluk gewenst.

Anoniem zei

Het was echt een gezellige bruiloft met een ongedwongen sfeer. Een voorbode op het huwelijk!
gr Jolijn en Jeroen